Terapii regenerative prin miscare

Dr Adrian Stanescu (1)

Dr. Adrian Stănescu

Medic primar gerontologie și geriatrie


DR FLORENTINA MATEI

Dr. Florentina Matei

Medic primar gerontologie și geriatrie


Dr Doina Caraman

Dr. Doina Caraman

Medic specialist gerontologie și geriatrie

DR IRINA AMOLIOAIEI

Dr. Irina Amolioaiei

Medic specialist gerontologie și geriatrie


PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Vrei să te beneficiezi de una dintre procedurile realizate în clinica noastră, dar nu știi concret de ce anume ai nevoie? Lasă totul în seama noastră. Consultanții noștri te vor ghida înspre specializarea potrivită ție, în funcție de necesitățile tale. Scrie-ne câteva informații despre tine și te contactăm noi, cât mai curând posibil.

Procedurile medicale care se pot efectua în cadrul Clinicii Oxxygene sunt: fizioterapie, kinetoterapie adulți, masaj terapeutic în funcție de afecțiune, inclusiv masaj manual de drenaj limfatic.

Programele de kinetoterapie și fizioterapie sunt individualizate în funcţie de afecţiune, boli secundare şi vârstă, şi sunt concepute de medicul specialist.

Fizioterapia ajută la calmarea durerii, reducerea inflamațiilor articulare și musculare, eliminarea contracturilor și reducerea edemelor. Rolul fizioterapiei este de a asigura atât prevenția, cât și tratamentul bolilor. Prin intermediul unor proceduri care nu provoacă durere, bazate pe curent electric, lumină, presiune sau căldură, fizioterapia are rezultate deosebite în recuperarea capacităților fizice funcționale ale pacientului.

În cadrul compartimentului de fizioterapie, aplicăm diverse terapii:

Compartimentul de masaj vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de stimularea circulației sângelui, îmbunătățirea metabolismului și diminuarea durerii.

Avem personal specializat în masajul de drenaj limfatic recomandat pacienților cu edeme limfatice la nivelul membrelor.

Compartimentul de kinetoterapie:

Kinetoterapia este una dintre cele mai importante etape de recuperare medicală și urmărește redarea sau îmbunătățirea mobilității fizice, a posturii și a echilibrului, a tonifierii musculare, drenaj venos și limfatic, creșterea capacității la efort, cresterea forței și rezistenței musculare, dar și mobilitatea articulară, profilaxie pentru diferite afecțiuni ale coloanei, profilaxia osteoporozei, profilaxia căderilor pentru persoanele vârstnice, prin exerciții fizice specifice, adaptate pacientului și efectuate în prezența terapeutului.

Se adresează unei game largi de afecțiuni, dar în aceeași măsură poate fi efectuată și de către persoane sănătoase în vederea obținerii unei forme fizice optime sau pentru întreținere corporală. Toate acestea sunt completate de aparatură modernă, mereu în curs de actualizare, în funcție de tehnologia momentului.

În cadrul departamentului, se asigură asistență de recuperare-medicină fizică pentru diverse afecțiuni:

În Departamentul de Recuperare medicală, se pot desfășura programe de reechilibrare funcțională a organismului sau/și de relaxare, în mod special pentru persoanele cu activitate socio-profesională dominate de sedentarism, stres psihic sau fizic.

Fie că este vorba despre urmările unui traumatism, fie că te confrunți cu dureri musculoscheletale sau oricare alt tip de durere, noi avem soluții pentru problema ta!

Pacienții ne recomandă!

Claudia Pavel
Claudia Pavel
Read More
Atât eu cât și sora mea facem terapiile cu ozon și suntem foarte mulțumite și încântate de rezultate. Staff-ul este extraordinar, serviciile sunt ireproșabile. Recomand cu toată dragostea! Multumesc Clinicii Oxxygene!
Alex Moldovan
Read More
Am vârsta de 49 de ani, o viață nu tocmai ordonată și o muncă suficient de stresantă. La recomandarea unor prieteni am început tratamentul cu autohemoterapie (ozonoterapie) sperând că voi putea diminua din stresul cotidian. Pot spune că imediat după prima ședință am simțit diferențe considerabile în ceea ce privește tonusul atât fizic, cât și psihic și observând aceste efecte benefice am decis să continui, la această oră având deja 5 sedințe efectuate. Rezultatele sunt incredibile! Totodată au dispărut aproape în totalitate și durerile articulare pe care le aveam în trecut, mă pot concentra cu mult mai bine și am un tonus de invidiat.
Lavyy LSM
Read More
Recomand cu toată încrederea! Servicii medicale de înaltă ținută profesională! Medici și personal medical de excepție!
Alex Nicolae
Read More
De nota 10! Profesionisti! Dl. Stănescu este un doctor răbdător, explică în detaliu, calm și plăcut. De altfel, toți cei care lucrează în clinică sunt foarte amabili.
Sanda Costache
Read More
Respect pentru profesionalismul și solicitudinea întregului personal medical.
Alexandra Postolache
Read More
Foarte mulțumiți de serviciile oferite! Domnișoara de la recepție foarte amabilă și drăguță, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie!
Emanuel Strinu
Read More
Sunt foarte mulțumit de serviciile lor! Recomand!
Nicoleta Schveninger
Nicoleta Schveninger
Read More
Recomand această Clinică, încercați-o!
Previous
Next

Te așteptăm la clinica din Bucuresti, Sector 4

Te așteptăm la clinica din Otopeni.

Vreau să mă programez

 Adrian Stanescu

Adrian Stanescu

Informații revizuite medical de Dr.Adrian Stanescu, medic primar gerontologie si geriatrie.