Terapii regenerative prin miscare

Dr Adrian Stanescu (1)

Dr. Adrian Stănescu

Medic primar in specialitatea gerontologie si geriatre​


DR FLORENTINA MATEI

Dr. Florentina Matei

Medic primar gerontologie si geriatrie


Dr Doina Caraman

Dr. Doina Caraman

Medic specialist gerontologie si geriatrie

DR IRINA AMOLIOAIEI

Dr. Irina Amolioaiei

Medic specialist geriatrie si gerontologie


Procedurile medicale care se pot efectua în cadrul Clinicii Oxxygene sunt: fizioterapie,kinetoterapie  adulți, masaj terapeutic în funcție de afecțiune inclusiv masaj manual de drenaj limfatic.

Programele de kinetoterapie si fizioterapie sunt individualizate în funcţie de afecţiune, boli secundare şi vârstă şi sunt concepute de medicul specialist .

Fizioterapia  ajuta la calmarea durerii, reducerea inflamatiilor articulare si musculare, eliminarea contracturilor si reducerea edemelor.Rolul fizioterapiei este de a asigura atât prevenția, cât și tratamentul bolilor. Prin intermediul unor proceduri care nu provoacă durere, bazate pe curent electric, lumină, presiune sau căldură, fizioterapia are rezultate deosebite în recuperarea capacităților fizice funcționale ale pacientului.

În cadrul Compartimentului de fizioterapie aplică diverse terapii:

Compartimentul de masaj vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de stimularea circulației sângelui, îmbunătățirea metabolismului și diminuarea durerii.

Avem personal specializat în masajul de drenaj limfatic recomandat pacienților cu edeme limfatice la nivelul membrelor .

Compartimentul de kinetoterapie .

Kinetoterapia este una dintre cele mai importante etape de recuperare medicală și urmărește redarea sau îmbunătățirea mobilității fizice, a posturii și a echilibrului, a tonifierii musculare, drenaj venos și limfatic, creșterea capacității la efort, cresterea fortei si rezistentei musculare dar si mobilitatea articulara,profilaxie pentru diferite afecțiuni ale coloanei, profilaxia osteoporozei, profilaxia căderilor pentru persoanele vârstnice prin exerciții fizice specifice, adaptate pacientului și efectuate în prezența terapeutului.

Se adresează unei game largi de afecțiuni, dar în aceeași măsură poate fi efectuată și de către persoane sănătoase în vederea obținerii unei forme fizice optime sau pentru întreținere corporală. Toate acestea sunt completate de aparatură modernă, mereu în curs de actualizare în funcție de tehnologia momentului.

 În cadrul departamentului se asigură asistență de recuperare-medicină fizică pentru diverse afecțiuni:

În Departamentul de Recuperare medicală, se pot desfășura programe de reechilibrare funcțională a organismului sau/și de relaxare, în mod special pentru persoanele cu activitate socio-profesională dominate de sedentarism, stres psihic sau fizic.

 

Fie că este vorba despre urmările unui traumatism, fie că te confrunți cu dureri musculoscheletale sau de oricare alt tip de durere, noi avem soluții pentru problema ta! 

Pentru o consultație, vă rugăm să completați formularul și o să fiți contactat!