file:///C:/Users/Adi/Downloads/googleb99b2c4ba2f081b5%20(2).html#:~:text=google-site-verification%3A%20googleb99b2c4ba2f081b5.html
 
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0745 230 132
str. Petre Ispirescu, nr. 6, Otopeni
str. Enachita Vacarescu nr.18, sector 4, Bucuresti
Spitalul Oxxygene Clinica TMS
Programare

Glutationul

Glutationul este cel mai puternic agent antioxidant și detoxifiant al corpului cu beneficii extraordinare în încetinirea procesului de îmbătrânire. Eliminarea toxinelor îmbunătățește imunitatea și ține bolile infecțioase la distanță. Prin efectul antioxidant determină eliminarea radicalilor liberi din celule, determinând regenerarea celulară.

 

Perfuziile cu glutationsunt ușor de administrat, nu au reacții adverse și efectele se văd prin creșterea energiei și a vitalității.

 

Obțineți o piele mai moale, mai clară și mai strălucitoare cu ajutorul perfuziei cu glutation, acționând pentru a combate semnele îmbătrânirii.

 

Bucurați-vă de o întinerire naturală rapidă!

 

Completați-vă aportul de glutation al organismului care scade odată cu vârsta și, prin efectul detoxifiant (inclusiv de eliminare a metalelor grele din organism), ajutați la curățarea organelor dumneavoastră, prevenind în același timp efectele îmbătrânirii. Având o rată de absorbție de 100%, perfuziile cu glutation sunt mult superioare comparativ cu suplimentele orale tradiționale.  

 

Odată cu înaintarea în varstă cantitatea de glutation scade din organism si necesită suplimentare.

 

Deși suplimentarea cu glutation este o procedură care există de ani de zile, puțini oameni au cunoscut-o până de curând, atunci când această terapie a fost mediatizată pe larg. Singura modalitate este prin administrarea intravenoasă, perfuzia durând 15-20 minute, fără reacții adverse. Administrarea necesită supraveghere medicală.

 

Care este modul de acțiune al glutationului?

 

  • Protejează ADN-ul de deteriorările datorate trecerii timpului;
  • Protejează împotriva radicalilor liberi, combate inflamațiile și ajută la evitarea bolilor de inimă, a cancerului, a declinului neurologic, a demenței și a multor alte boli debilitante de care ne temem cu toții;
  • Neutralizează și elimină metalele grele și toxinele din organism (acțiune detox);
  • Păstrează capacitatea mitocondriilor de a produce energie.