Clinica neurologie Bucuresti
Ai nevoie de o consultație la Neurologie în Bucuresti? Cauți o Clinica si medic neurolog bun? Te așteptăm la Clinica Oxxygene
Ai probleme neurologice sau ai anumite simptome și nu știi la cine să apelezi? Cauți un medic neurolog bun în București?
Atunci ai ajuns unde trebuie! Clinica Oxxygene este întotdeauna dedicată sănătății tale și îți suntem alături cu servicii de neurologie și tratamente eficiente personalizate!
Despre clinica noastră de neurologie
La clinica Oxygene avem o experință de peste 15 ani de activitate, oferindu-ți servicii medicale superioare care să te ajute să te simți mai bine și să te bucuri de viață la maxim.
Până în prezent peste 17.000 de pacienți ne-au trecut pragul și am efectuat peste 85.000 de terapii.
Scopul nostru principal este bunăstarea și sănătatea ta. Ne dorim mereu binele pacienților noștri și ne asigurăm nu doar că ajutăm la îmbuntățirea stării tale de sănătate dar și la întârzirea degradării acesteia.
Aici te așteaptă o echipă de medici specializați și îți oferim de fiecare dată tratamente specializate în funcție de starea ta individuală de sănătate cât și urmărirea evoluției și rezultatelor.
Ce este neurologia și cum te putem ajuta în clinica noastră?
Neurologia este o ramură medicală care se ocupă cu studiul sistemului nervos central și periferic și a afecțiunilor sale. Se concentrează pe diagnosticarea, tratarea și gestionarea patologiilor legate de creier, măduva spinării, nervi și alte componente ale sistemului nervos.
Iată care sunt principalele afecțiuni pentru care poți cere ajutorul la clinica de neurologie:
- Migrenele – Sunt dureri de cap intense, recurente, uneori însoțite de greață, vărsături, sensibilitate la flash-uri de lumină și anumite sunete. Pot fi declanșate de stres, alimentație sau schimbări de mediu și afectează calitatea vieții pacienților.
- Epilepsia – Este o boală neurologică în care pacienții experimentează convulsii și pierderi ale stării de conștiență (totală sau parțială) din cauza unei activități electrice anormale în creier.
- Accidentele vasculare cerebrale (AVC sau stroke) – Acestea apar în contextul întreruperii fluxului sanguin la nivelul unei porțiuni din creier și are ca rezultat moartea țesutului cerebral din acea zonă. Simptomele diferă în funcție de tipul accidentului și zona afectată.
- Boala Parkinson – Este o afecțiune progresivă a sistemului nervos care apare atunci când sunt distruși neuronii care secretă dopamină, iar simptomele caracteristice sunt tremorul, rigiditatea, scăderea vitezei mișcărilor și pierderea echilibrului.
- Alte afecțiuni cerebrovasculare
- Scleroza multiplă – Este o afecțiune progresivă, care apare, de obicei, la tineri și autoimună ducând la distrugerea mielinei, stratului protector al fibrelor nervoase din creier și măduva spinării.
- Alte boli autoimune care afectează sistemul nervos
- Tulburări neuromusculare, precum distrofia musculară și miastenia gravis
- Alte afecțiuni neurodegenerative, precum boala Alzheimer sau boala Huntington
- Dureri cronice
- Neuropatii și alte afecțiuni ale nervilor periferici
La clinica de neurologie Oxxygene din București, te așteaptă o echipă de profesioniști care îți oferă servicii de calitate și sprijin în lupta cu boala ta.
Experiența medicilor neurologi din cadrul Clinicii Oxygene îți oferă rezultate sigure
Echipa noastră de medici neurologi din București este formată din profesioniști cu experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos. Utilizăm tehnologii moderne pentru diagnostic și tratament, fapt ce ne permite o identificare rapidă a bolii tale și un plan terapeutic personalizat.
Dacă ești în căutarea unui neurolog bun în București, echipa de medici de la Clinica Oxxygene este alegerea perfectă pentru tine și familia ta. Pe lângă experiență clinică și cunoștințe avansate, vei găsi înțelegere, sprijin, empatie și vei pleca din cabinet cu informații clare cu privire la afecțiunea ta.
Programări la neurologie și servicii în cadrul Clinicii Oxxygene
Te-ai decis să-ți faci un control? Pentru programări la neurologie sună la numărul de telefon 0745230132 sau folosește formularul nostru de programări online. În cazul în care ai întrebări nu ezita să ni le adresezi!
Mai jos îți prezentăm serviciile pe care le oferim în tratarea afecțiunilor neurologice:
- Perfuzii de detoxifiere cerebrală cu acid lipoic
- Au rezultate pronunțate în tratamentul bolilor degenerative, precum Alzheimer sau Parkinson.
- Determină scăderea paresteziilor (amorțelilor) întâlnite în orice neuropatie, de la nivelul membrelor inferioare și protejează neuronii prin extragerea radicalilor liberi.
- Perfuzii cu factori de creștere neuronală și eutrofici (Cerebrolysinm Multivitamine complexe și/sau Gerovital)
- Cerebrolysin: Poate trata AVC-uri ischemice și complicațiile acestora, traumatisme, contuzii sau comoții cerebrale, disfuncții neurodegenerative, cerebrale organice sau metabolice. Are efecte multiple la nivel cerebral, precum capacitatea de a stimula funcția neuronilor sau îmbunătățirea metabolismului neuronal.
- Gerovital: Are efecte în patologiile degenerative neurologice și articulare, scade nivelul colesterolului din sânge și regenerează țesuturile organismului.
- Protejează, în special, neuronii și sistemul cardiovascular.
- Vitamina B1 (tiamina) – menține procesele cognitive prin transmiterea influxului nervos și sinteza acetilcolinei.Este utilă și în tratarea migrenelor și a nevralgiilor.
- Vitamina B6 (piridoxina) – furnizează energie, tratează neuropatiile, sintetizează neurotransmițători precum serotonina și dopamina având efecte la pacienții cu depresie, boală Parkinson și parkinsonism.
- Se pot adăuga la recomandarea medicului neurolog in perfuzie și a vitaminelor liposolubile (A, D, E, K)
- Este o metodă revoluționară, nedureroasă și non-invazivă introdusă in clinicile Oxxygene din 2019, cu peste 15000 de proceduri efectuate.
- Prin furnizarea unor impulsuri electrice repetitive se stimulează celulele nervoase și astfel ameliorează simptomele bolilor neurologice sau psihiatrice. Tratamentele se efectuează conform unor protocoale standardizate care se găsesc în soft-ul aparatelor de stimulare magnetică.
- Este o terapie regenerativă sistemică cu acțiune antioxidantă și detoxifiantă și antiinflamatorie prin administrarea unei combinații de oxigen (O2) și ozon (O3).
- Are beneficii semnificative în bolile neuroinflamatorii, neurodegenerative, autoimune, dar și în patologia neurologică dureroasă.
Cum să te pregătești pentru o consultație la neurologie în cadrul Clinicii noastre
Pentru a te asigura că totul decurge fără probleme la consultul neurologic, îți recomandăm să ții cont de următoarele aspecte:
- Evaluează-ți simptomele pentru a putea oferi toate detaliile medicului, astfel încât acesta să înțeleagă cât mai bine cu ce te confrunți.
- Notează istoricul medical și ia cu tine toate documentele medicale vechi, inclusiv investigații sau analize, unele informații pot fi de mare ajutor pentru medic.
- Reține sau notează numele medicamentelor pe care le iei, concentrația și dozele, acest lucru este important pentru a preveni interacțiunile medicamentoase.
- Vino însoțit la consult, partenerul de viață, un prieten sau cineva din familie care îți cunoaște istoricul medical și ar putea furniza informații suplimentare.
- Pune întrebări dacă nu ai înțeles ceva din ceea ce ți s-a comunicat.
- După discuția cu medicul, notează undeva informațiile primite, poate vrei să le recitești mai târziu. Vei primi ulterior un raport medical detaliat. Contact Clinica Neurologie Oxxygene și locație
Dacă dorești un consult de neurologie în București, te așteptăm la clinica noastră de pe str. Enachiță Văcărescu, nr.18, sector 4. Pentru detalii și întrebări suplimentare contactează-ne la numărul de telefon 0745230132, de luni până vineri, între 8:00-16:00
Programul nostru de lucru este adaptat pentru a se potrivi nevoilor tale, de luni până vineri, între 8:00-16:00.
Procedura de programare la un consult neurologic
Pentru a te programa la un consult neurologic la clinica noastră, nu este nimic complicat! Fie completezi formularul online și ulterior colegii noștri te vor contacta pentru confirmare, fie suni direct la numărul de telefon la 0745230132.
Informații utile pentru pacienți la momentul programării
Atunci când vrei să te programezi la clinica Oxxygene din București trebuie să ai în vedere următoarele:
- Programul nostru de lucru
- Tipul de consult, dacă este vorba de un control de rutină sau o urgență, dacă vii cu bilet de trimitere de la medic sau dacă dorești să achiți consultație.
- Disponibilitatea ta cu privire la ziua și ora programării
Consult Neurologic – ce presupune și la ce să te aștepți?
Ai făcut o programare și te întrebi ce urmează acum? Fie că este primul consult neurologic, fie că ești obișnuit deja cu mediul spitalicesc citește în continuare câteva informații care ți-ar putea fi utile.
Ce să aștepți de la un consult neurologic?
Mersul la medic poate fi un factor de stres pentru unii dintre noi, mai ales dacă nu știm la ce să ne așteptăm. Iată care sunt etapele pe care le vei parcurge împreună cu medicul neurolog:
Discuția inițială. Vei putea să-i spui medicului ce te deranjează, care sunt simptomele pentru care ai solicitat consultul. În plus, acesta îți va cere detalii legate de istoricul tău medical, precum și acces la investigatiile/analizele mai vechi, dacă este cazul.
Examinarea fizică. Medicul va face un examen fizic general, te va măsura, te va cântări și îți va verifica semnele vitale, tensiunea arterială, pulsul, saturația în oxigen a sângelui.
Examenul neurologic. Constă într-un set standard de teste cu scopul de a evalua funcțiile neurologice, inclusiv reflexele, coordonarea, forța musculară, sensibilitatea, echilibrul
Investigații suplimentare. Pentru un diagnostic corect și complet, medicul poate recomanda investigații suplimentare, precum analize de sânge, radiografii, examinări imagistice. După efectuarea acestora poate fi nevoie de încă un consult pentru citirea rezultatelor.
Discuții și plan de tratament. După ce medicul își face o idee în ceea ce privește patologia ta veți discuta despre opțiunile terapeutice disponibile. Îți vor fi făcute recomandări și se va explica schema terapeutică. În cazul în care ai nelămuriri acum este momentul să le clarifici!
Programarea următorului consult. În anumite situații poate fi necesar revenirea în cabinetul medicului, fie pentru a vedea rezultatele analizelor, fie pentru a primi prescripția medicală lunară sau pentru reevaluarea stării tale de sănătate în urma tratamentului, de aceea veți discuta cu privire la următoarea întâlnire.
În linii mari, cam așa decurge o vizită în cabinetele medicilor noștri, dar acești pași pot suferi modificări în funcție de particularitățile și nevoile fiecărui pacient.
Cum faci pregătirea pentru consult?
A venit ziua consultului! Amintește-ți următoarele lucruri:
Să fii punctual – cu siguranță sunt mai multe programări în aceeași zi și pot interveni urgențe, dacă tu întârzii este posibil ca întregul program să se decaleze, iar acest lucru nu este plăcut nici pentru tine, nici pentru ceilalți. Dacă intervin situații neprevăzute și se prelungește timpul de așteptare, încearcă să fii calm și să ai răbdare!
Să ai la tine documentele necesare – buletinul, cardul de sănătate, biletul de trimitere (dacă este cazul), rezultatele analizelor sau investigațiilor anterioare, precum și o metodă de plată acceptată de clinică în cazul în care este necesar să plătești consultația sau alte investigații suplimentare!
Să porți haine confortabile – poate fi necesară o examinare fizică sau executarea anumitor mișcări!
Să fii deschis și sincer cu medicul – nu trebuie să-ți fie rușine să deschizi anumite subiecte sau să furnizezi anumite informații, ele pot fi prețioase pentru diagnosticul tău!
Întrebări frecvente ale pacienților
Ce simptome justifică un consult la neurolog?
Fiecare pacient este unic, iar bolile neurologice se pot manifesta diferit de la caz la caz. Totuși, dacă experimentați unul sau mai multe dintre simptomele următoare puteți lua în calcul un consult neurologic:
Simptome motorii – tremurături sau alte mișcări involuntare, slăbiciune musculară, probleme de coordonare sau echilibru, spasme sau crampe musculare
Simptome senzoriale – parestezii, amorțeli sau senzații de “înțepături” la nivelul membrelor, pierdere sau modificare a sensibilității
Probleme cognitive și de comportament – pierderea memoriei sau confuzie, modificări ale comportamentului sau ale stării de spirit, probleme de concentrare sau raționament
Simptome vizuale și auditive – pierderea sau diminuarea vederii, flash-uri de lumină, dubluri sau halouri, pierderea sau diminuarea auzului, țiuituri constante în urechi
Dureri – severe de cap sau migrene, faciale inexplicabile, de spate care iradiază spre membre
Alte simptome – amețeli sau leșin, tulburări ale somnului (insomnie sau somnolență excesivă), crize sau convulsii, tulburări de vorbire sau deglutiție, incontinență sau retenție urinară sau fecală fără cauză aparentă
Cât durează un consult standard de neurologie?
În mod normal, un consult neurologic durează 30-45 de minute, dar acesta se poate prelungi dacă sunt necesare investigații suplimentare sau discuții mai laborioase cu privire la diagnostic și tratament.
Trebuie să aduc documente medicale anterioare?
Da, este foarte important să ai documentele medicale mai vechi pentru ca medicul să aibă o imagine de ansamblu asupra cazului tău.
Care sunt costurile asociate unui consult?
În cazul în care ai un bilet de trimitere de la medicul de familie sau o asigurare de sănătate, consultul este gratuit. Pentru mai multe detalii despre prețurile serviciilor noastre consultă pagina de tarife sau contactează-ne telefonic.
Este necesară o trimitere de la medicul de familie?
Consultația și anumite servicii pe care le oferim pot fi decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dar pentru a beneficia de acestea este necesar un bilet de trimitere de la medicul de familie.
Cum mă pregătesc pentru diverse investigații neurologice?
În funcție de investigația neurologică pe care trebuie să o faci pot fi necesare anumite pregătiri, dar în general trebuie să ai în vedere:
Să te programezi la investigații și să respecți programarea
Să ceri informații suplimentare de la medic înainte de a efectua o investigație
Să oferi informații complete cu privire la istoricul medical și la medicamentele pe care le iei, în anumite situații poate fi necesară stoparea medicației înainte de intervenții.
Să eviți alcoolul și cafeaua cu cel puțin 24 de h înaintea investigațiilor
Să porți haine lejere
Să fii calm și relaxat
Dacă cauți un medic neurolog bun în București, la Clinica Oxygene îl vei găsi
Cu toții ne dorim ce este mai bine pentru sănătatea noastră și a celor dragi nouă, de aceea vom încerca să optăm pentru profesioniști în domeniul medical. La clinica Oxxygene te poți programa la un medic neurolog bun în București și să începi cât mai curând tratamentul care te va ajuta să te bucuri din nou de viață.
Criterii de selecție a unui medic neurolog de top
Alegerea unui medic poate fi o sarcină dificilă și o responsabilitate, iată câteva criterii de care să ții cont atunci când vrei să selectezi un medic neurolog de top:
Calificare – Verifică ce calificări are medicul la care dorești să mergi
Experiență – Verifică experiența medicului respectiv în tratarea și diagnosticarea afecțiunilor neurologice. Anumiți medici se specializează doar pe anumite boli și poate oferi o expertiză mai mare în ceea ce privește diagnosticul și metodele de tratament.
Empatie – Pe lângă experiența profesională, un medic de top trebuie să fie empatic, să știe să comunice cu pacientul, să îi ofere explicații clare și susținere pe durata tratamentelor.
Reputație – Verifică recenziile și feedback-ul altor pacienți sau mergi pe recomandările apropiaților sau altor medici pe care îi cunoști.
Accesibilitate – De obicei, medicii buni sunt foarte ocupați, iar dacă problema ta este urgentă și nu poate suferi așteptare, trebuie să ai în vedere un medic la care poți ajunge mai ușor.
Facilități – Verifică dacă medicul respectiv este la curent cu noile tehnici sau metode de tratament din domeniul neurologiei și dacă locul în care lucrează dispune de echipamente moderne ce pot facilita diagnosticul și recuperarea.
Echipă – Asigură-te că acesta are o echipă de colaboratori din alte specializări în cazul în care vei avea nevoie de investigații și tratamente complexe.
Recomandări și opinii ale pacienților
Fiecare pacient este diferit și are nevoi diferite, dar un medic bun știe să se adapteze fiecărui caz în parte. De aceea, este important să vezi care sunt opiniile altor pacienți cu privire la medicul neurolog la care vrei să mergi, dar și impactul pe care acesta l-a avut asupra oamenilor. Dacă majoritatea îl recomandă atunci poți merge cu încredere să îți faci o programare.
La clinica Oxxygene nu ai parte doar de medici buni, ci și de oameni buni, care se dedică întru totul nevoilor pacienților, iar acest lucru poate fi demonstrat prin feedback-ul pozitiv pe care l-am primit!
Cum să alegi medicul potrivit pentru nevoile tale?
Medicul pe care îl alegi poate influența starea ta fizică și psihică, de aceea trebuie să optezi pentru cineva care să se potrivească nevoilor tale. Aceștia sunt câțiva pași care te pot ajuta să iei o decizie înțeleaptă:
Răspunde la următoarele întrebări și identifică-ți nevoile:
– Ce te deranjează?
– Este o problemă urgentă?
– Care sunt simptomele pentru care vrei să mergi la consult?
– Ce medic vrei să te consulte?
– Te-ai simți mai confortabil să fie o doamnă doctor sau un domn doctor?
– Vrei pe cineva care să comunice direct cu tine sau pe cineva diplomat?
– Îți dorești să faci consultul într-un spital, într-un cabinet individual sau la o
clinică cu mai multe specializări, în caz că ai nevoie și de alte investigații?
Cere recomandări de la persoane apropiate sau caută pe internet medici cu recenzii excelente
Verifică ce calificări și ce experiență are un medic
Pregătește întrebările pe care vrei să le adresezi
Ascultă-ți instinctul, dacă simți conexiune cu medicul pe care l-ai ales, mergi în continuare la el, dacă nu, poți căuta pe altcineva cu care să rezonezi.
Indiferent de nevoile pe care le ai, la clinica de neurologie Oxxygene din București găsești medicul neurolog potrivit pentru tine! Nu mai amâna o stare de bine a sănătății tale și programează-te acum!
Este timpul să te bucuri din nou de viață așa cum îți dorești!
Nume serviciu | Pret |
---|---|
Consultatie initiala neurologie
| 360 Lei |
Consultatie control | 200 Lei |
Electroencefalogramă EEG | 300 Lei |
Consultatie neurologie +electroencefalograma EEG | 650 Lei |
Pacienții ne recomandă!
Te așteptăm la clinica din Bucuresti, Sector 4
Te așteptăm la clinica din Otopeni.
Vreau să mă programez
Adrian Stanescu
Informații revizuite medical de Dr.Adrian Stanescu, medic primar gerontologie si geriatrie.