Consultația antiaging

Dr Adrian Stanescu (1)

Dr. Adrian Stănescu

Medic primar gerontologie și geriatrie


DR FLORENTINA MATEI

Dr. Florentina Matei

Medic primar gerontologie și geriatrie


Dr Doina Caraman

Dr. Doina Caraman

Medic specialist gerontologie și geriatrie

DR IRINA AMOLIOAIEI

Dr. Irina Amolioaiei

Medic specialist gerontologie și geriatrie


PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!

Vrei să beneficiezi de una dintre procedurile realizate în clinica noastră, dar nu știi concret de ce anume ai nevoie? Lasă totul în seama noastră. Consultanții noștri te vor ghida înspre specializarea potrivită ție, în funcție de necesitățile tale. Scrie-ne câteva informații despre tine și te contactăm noi, cât mai curând posibil.

Consultația antiaging constă in evaluarea temeinică a istoricului medical și a stilului de viață, susținută de un chestionar antiaging detaliat. Rolul consultatiei antiaging (termenul mai recent este de slowaging – adică de incetinire a îmbătrânirii) este de a stabili o conduită terapeutică personalizată prin care persoana investigată să își imbunătățească starea de sănătate și funcționalitate până la vârste înaintate, cu alte cuvinte să își crească speranța de sănătate alături de speranța de viață.

 

Ȋn urma consultului, medicul recomandă:

  • analize de sânge specializate procesului de investigare a cauzelor îmbătrânirii, inclusiv genetice;
  • teste specifice care acoperă cancerul, biomul intestinal, bolile de inimă, inflamația sau stresul;
  • investigații precum arteriografia, care examineaza vârsta reală a vaselor de sânge sau vârsta arterială a pacientului.

Toate acestea duc la determinarea vârstei biologice (vârsta reală a organismului, diferită de vârsta cronologică, din buletin) la momentul consultului. Vei putea fi surprins ca vârsta ta reala să fie și cu peste 10 ani mai mare decât vârsta din buletin!

Evaluarea determină cu precizie deficitele și locurile în care începe degenerarea organismului, iar medicul primește informații cu privire la genetica și epigenetica ta, nivelul hormonilor, starea metabolică, funcțiile organelor, funcțiile de apărare ale corpului.

La final, medicul gerontolog stabilește programul terapeutic individualizat, care include terapiile regenerative adecvate pentru întinerirea și revigorarea organismului tău!

Vei fi surprins cât de simplu este să revii la versiunea ta mai tânără și sănătoasă!

Pacienții ne recomandă!

Claudia Pavel
Claudia Pavel
Read More
Atât eu cât și sora mea facem terapiile cu ozon și suntem foarte mulțumite și încântate de rezultate. Staff-ul este extraordinar, serviciile sunt ireproșabile. Recomand cu toată dragostea! Multumesc Clinicii Oxxygene!
Alex Moldovan
Read More
Am vârsta de 49 de ani, o viață nu tocmai ordonată și o muncă suficient de stresantă. La recomandarea unor prieteni am început tratamentul cu autohemoterapie (ozonoterapie) sperând că voi putea diminua din stresul cotidian. Pot spune că imediat după prima ședință am simțit diferențe considerabile în ceea ce privește tonusul atât fizic, cât și psihic și observând aceste efecte benefice am decis să continui, la această oră având deja 5 sedințe efectuate. Rezultatele sunt incredibile! Totodată au dispărut aproape în totalitate și durerile articulare pe care le aveam în trecut, mă pot concentra cu mult mai bine și am un tonus de invidiat.
Lavyy LSM
Read More
Recomand cu toată încrederea! Servicii medicale de înaltă ținută profesională! Medici și personal medical de excepție!
Alex Nicolae
Read More
De nota 10! Profesionisti! Dl. Stănescu este un doctor răbdător, explică în detaliu, calm și plăcut. De altfel, toți cei care lucrează în clinică sunt foarte amabili.
Sanda Costache
Read More
Respect pentru profesionalismul și solicitudinea întregului personal medical.
Alexandra Postolache
Read More
Foarte mulțumiți de serviciile oferite! Domnișoara de la recepție foarte amabilă și drăguță, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie!
Emanuel Strinu
Read More
Sunt foarte mulțumit de serviciile lor! Recomand!
Nicoleta Schveninger
Nicoleta Schveninger
Read More
Recomand această Clinică, încercați-o!
Previous
Next

Te așteptăm la clinica din Bucuresti, Sector 4

Te așteptăm la clinica din Otopeni.

Vreau să mă programez

 Adrian Stanescu

Adrian Stanescu

Informații revizuite medical de Dr.Adrian Stanescu, medic primar gerontologie si geriatrie.