Arginina perfuzabila

Dr Adrian Stanescu (1)

Dr. Adrian Stănescu

Medic primar in specialitatea gerontologie si geriatre​


DR FLORENTINA MATEI

Dr. Florentina Matei

Medic primar gerontologie si geriatrie


Dr Doina Caraman

Dr. Doina Caraman

Medic specialist gerontologie si geriatrie

DR IRINA AMOLIOAIEI

Dr. Irina Amolioaiei

Medic specialist geriatrie si gerontologie


PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Vrei să te beneficiezi de una dintre procedurile realizate în clinica noastră, dar nu știi concret de ce anume ai nevoie? Lasă totul în seama noastră. Consultanții noștri te vor ghida înspre specializarea potrivită ție, în funcție de necesitățile tale. Scrie-ne câteva informații despre tine și te contactăm noi, cât mai curând posibil.

Administrarea de arginina perfuzabila a intrat in practica generala a clinicilor antiaging (efect regenerator celular) la un interval de timp dupa utilizarea sa in starile de amoniemie accentuată secundară unor hepatite acute de diferite cauze. In urma unor studii s-au dovedit efecte benefice asupra sanatatii in diferite situații așa cum vom prezenta mai jos.

 

Tratament perfuzie cu arginina 

 

Așa cum spuneam, perfuzii cu arginină pentru ficat se utilizează cu succes de zeci de ani in clinicile de terapie intensivă și de gastroenterologie.

 

Dar o perfuzie cu arginina se poate efectua atunci când există o stare de oboseală cronică, o boală de inimă deoarece crește nivelul de acid nitric, imbunatateste circulatia si crește oxigenarea la nivelul mușchiului inimii.

 

Un tratament cu arginina perfuzabila este recomandat și in detoxifiere (prin îmbunătățirea activitatii ficatului), scaderea tensiunii intraoculare (glaucom), scaderea nivelului acidului lactic (creșterea performanțelor sportive), etc.

 

Ce este arginina perfuzabila?

 

Primim întrebări legate despre ce este arginina perfuzabila. Terapia cu arginină intravenoasa se referă la administrarea endovenoasa a unei soluții de arginină-sorbitol, ce conține la 1000 ml,  100 grame sorbitol si 50 grame clorhidrat de arginină intr-o cantitate si frecvență   recomandată de către  medicul specialist in funcție de scopul (scopurile) urmărit (urmărite).

 

Arginina perfuzabila efecte benefice si posibile reacții adverse

 

Referitor la arginina perfuzabila efecte se văd incă de la a doua sau a treia perfuzie. Atunci când nu se administrează la recomandarea medicilor arginina perfuzabila poate avea reacții adverse. De aceea recomandarea este ca administrarea să se facă doar după efectuarea unui set de analize, la recomandarea unui medic specialist.

 

Chiar și atunci când este administrată corespunzător pot apărea reacții adverse precum greaţă, vărsături, cefalee, creşterea concentraţiei plasmatice de potasiu, acidoză lactică, hiperuricemie,  mai rar, hipotensiune arterială.

Te asteptam la clinica din Bucuresti, Sector 4

Te asteptam la clinica din Otopeni

Vreau sa ma programez

Adrian Stănescu

Adrian Stănescu

Informații revizuite medical de Dr. Adrian Stanescu, medic primar în specialitatea gerontologie si geriatrie la Clinica Oxxygene.