Arginina perfuzabilă

Dr Adrian Stanescu (1)

Dr. Adrian Stănescu

Medic primar gerontologie și geriatrie


DR FLORENTINA MATEI

Dr. Florentina Matei

Medic primar gerontologie și geriatrie


Dr Doina Caraman

Dr. Doina Caraman

Medic specialist gerontologie și geriatrie

DR IRINA AMOLIOAIEI

Dr. Irina Amolioaiei

Medic specialist gerontologie și geriatrie


PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!

Vrei să beneficiezi de una dintre procedurile realizate în clinica noastră, dar nu știi concret de ce anume ai nevoie? Lasă totul în seama noastră. Consultanții noștri te vor ghida înspre specializarea potrivită ție, în funcție de necesitățile tale. Scrie-ne câteva informații despre tine și te contactăm noi, cât mai curând posibil.

Are o  importanță majoră in sănătatea ficatului ,intărirea sistemului imunitar, sprijina organismul in lupta impotriva inflamațiilor cronice cu un puternic efect antioxidant.

Stimulează producția de colagen in corp .

Este un adjuvant in curele de slăbire si in tratarea infertilitatii.

Dezvoltă masă musculară si reduce stratul de grăsime.

Imbunatățeste erecția. 

Stimulează producerea hormonului de creștere, ceea ce duce la incetinirea procesului de imbâtrănire.

Administrarea de arginină perfuzabilă a intrat ȋn practica generală a clinicilor antiaging (efect regenerator celular) la un interval de timp după utilizarea sa ȋn stările de amoniemie accentuată, secundară unor hepatite acute de diferite cauze.

Ȋn urma unor studii, s-au dovedit efecte benefice asupra sănătății, ȋn diferite situații, așa cum vom prezenta mai jos.

 

Tratamentul intravenos cu arginină poate fi exact ceea ce aveți nevoie!

Tratamentul intravenos cu arginină este o terapie naturală care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate. Acest tratament implică o perfuzie cu arginină direct în fluxul sanguin, oferind o serie de beneficii potențiale, de la îmbunătățirea fluxului sanguin la stimularea funcției imunitare.

 

Ce este tratamentul intravenos cu arginină?

Tratamentul intravenos cu arginină este o terapie care presupune infuzia de arginină direct ȋn fluxul sanguin. Arginina este un aminoacid produs în mod natural de organism și este implicat în multe procese importante, inclusiv producerea de oxid nitric, care ajută la îmbunătățirea fluxului sanguin. Tratamentul intravenos cu arginină poate oferi o serie de beneficii potențiale, inclusiv îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, îmbunătățirea funcției imunitare și creșterea nivelului de energie. Este o terapie naturală și sigură, care poate fi utilizată pentru a susține sănătatea generală și starea de bine.

 

Cum funcționează tratamentul intravenos cu arginină?

Tratamentul intravenos cu arginină funcționează prin introducerea  argininei direct în fluxul sanguin, ocolind sistemul digestiv și permițând o absorbție maximă. În plus, arginina este implicată în producerea de proteine și alte molecule importante din organism, ceea ce o face un nutrient esențial pentru sănătatea generală. Administrarea intravenoasă permite absorbția 100% și eficacitatea maximă.

 

Cine poate beneficia de tratamentul intravenos cu arginină?

Tratamentul intravenos cu arginină poate aduce beneficii unei game largi de persoane, inclusiv celor cu probleme cardiovasculare, deficiențe ale sistemului imunitar și niveluri scăzute de energie. De asemenea, poate fi benefic pentru sportivii care doresc să-și îmbunătățească performanța și pentru persoanele cu afecțiuni cronice, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arterială.Imbunatățește circulația sângelui iar administrarea frecventa de Arginina ajută la combaterea disfuncției erectile crescând  calitatea si cantitatea lichidului spermatic.

Cu toate acestea, este important să vă consultați cu un profesionist din domeniul sănătății înainte de a fi supus oricărui tratament nou, pentru a vă asigura că este sigur și adecvat pentru nevoile dumneavoastră individuale.

 

Tratament perfuzie cu arginină

Perfuziile cu arginină pentru ficat se utilizează cu succes de zeci de ani ȋn clinicile de terapie intensivă și de gastroenterologie.

Dar o perfuzie cu arginină se poate efectua atunci când există o stare de oboseală cronică, o boală de inimă, deoarece crește nivelul de acid nitric, ȋmbunătățește circulația și crește oxigenarea la nivelul mușchiului inimii.

Un tratament cu arginină perfuzabila este recomandat și ȋn detoxifiere (prin îmbunătățirea activității ficatului), scăderea tensiunii intraoculare (glaucom), scăderea nivelului acidului lactic (creșterea performanțelor sportive),poate ajuta la menținerea elasticității vaselor de sânge,crește oxigenarea mușchiului cardiac,imbunătațește circulația periferică.

 

Ce este arginina perfuzabilă?

Terapia cu arginină intravenoasă se referă la administrarea endovenoasă a unei soluții de arginină-sorbitol, ce conține la 1000 ml,  100 grame sorbitol și 50 grame clorhidrat de arginină, ȋntr-o cantitate si frecvență recomandate de către  medicul specialist, ȋn funcție de scopul (scopurile) urmărite.

 

Arginina perfuzabilă – efecte benefice și posibile reacții adverse

Efectele se văd ȋncă de la prima perfuzie. Atunci când nu se administrează la recomandarea medicilor, arginina perfuzabilă poate avea reacții adverse. De aceea, recomandarea este ca administrarea să se facă doar după efectuarea unui set de analize, sub supravegherea unui medic specialist.

Chiar și atunci când este administrată corespunzător, pot apărea foarte rar reacții adverse ușoare, precum greaţă, vărsături, cefalee, creşterea concentraţiei plasmatice de potasiu, acidoză lactică, hiperuricemie și, mai rar, hipotensiune arterială.

Te așteptăm la clinica din Bucuresti, Sector 4

Te așteptăm la clinica din Otopeni.

Vreau să mă programez

 Adrian Stanescu

Adrian Stanescu

Informații revizuite medical de Dr.Adrian Stanescu, medic primar gerontologie si geriatrie.