Servicii

Consultația antiaging

Consultarea si examinarea cu un medic specialist gerontolog cu experiență.

Investigațiile antiaging

Scopul nostru nu este niciodată să vă scanăm, ci să vă ajutăm să înțelegeți rezultatele, să construiți o imagine compusă a sănătății dvs. și să să elaborăm împreună o strategie de sănătate pe termen lung.

Terapiile regenerative

În urma stabilirii vârstei biologice, medicul specialist gerontolog stabilește ce terapii regenerative sunt adecvate în cadrul unui plan terapeutic individual. Terapiile pot fi sistemice (se referă la intregul organism) sau specifice (anumitor sisteme sau organe, cum ar fi neuronale, hepatice,articulare, etc.)

Terapii regenerative neuronale

Terapiile regenerative neuronale au ca scop prevenția bolilor neurodegenerative (boala Alzheimer, boala Parkinson ș.a.), precum și reparații neuronale și boli deja constituite.

Terapii regenerative sistemice

Terapiile de regenerare sistemică au ca scop reparația celulară ce luptă cu degenerarea ce apare odată cu trecerea timpului.

Terapii regenerative hepatice

Ficatul este cel mai mare organ din corp și îndeplinește peste 500 de funcții, printre care, cea mai importantă este detoxifierea, eliminarea toxinelor din organism.

Terapii regenerative articulare

Terapia de regenerare este utilizată pentru a vindeca pacienții afectați de leziuni ale părților moi, cartilajelor articulare, persoane afectate de diverse boli degenerative, sindroame inflamatorii, traumatisme articulare sau musculare.

Terapii regenerative prin mișcare

Îți dorești să-ți reiei funcția și mobilitatea unor părți ale corpului? Baza de recuperare Oxxygene oferă servicii medicale la cel mai înalt standard de calitate, personalul medical fiind instruit să asigure tratamente complexe utilizând aparatură de ultimă generație

Terapii regenerative transdermice

Sauna cu Ozon - Sistemul HOCATT™ Plus reprezintă cel mai avansat dispozitiv transdermal descoperit până acum, dovedit știintific pentru că stimulează simultan fiecare sistem al corpului, creând simfonia biologică supremă. Combină 10 tehnologii puternice perfect secvențiate pentru a pune corpul într-o stare de funcționalitate optimă.

Ozonoterapie

Metoda naturala de tratament cu efect antialgic (antidurere),antibacterian,antiviral si antiaging.Ozonoterapia este o metodă non-medicamentoasă de tratament care folosește amestecul ozon-oxigen în tratarea unei game largi de afecțiuni.Tratamentul se stabileste in urma cosultatiei la medicul specialist.