Servicii

Consultația antiaging

Consultarea si examinarea cu un medic specialist gerontolog cu experiență.

Investigațiile antiaging

Scopul nostru nu este doar să te scanăm, ci să te ajutăm să înțelegi rezultatele, să construiești o imagine compusă a sănătății tale și să să elaborăm, împreună, o strategie de sănătate pe termen lung.

Terapiile regenerative

În urma stabilirii vârstei biologice, medicul specialist gerontolog stabilește ce terapii regenerative sunt adecvate în cadrul unui plan terapeutic individual. Terapiile pot fi sistemice (se referă la intregul organism) sau specifice (neuronale, hepatice,articulare, etc.)

Terapii regenerative neuronale

Terapiile regenerative neuronale au ca scop prevenția bolilor neurodegenerative (boala Alzheimer, boala Parkinson ș.a.), precum și reparații neuronale și tratarea bolilor deja constituite.

Terapii regenerative sistemice

Terapiile de regenerare sistemică au ca scop reparația celulară ȋn luptă cu degenerarea ce apare odată cu trecerea timpului.

Terapii regenerative hepatice

Ficatul este cel mai mare organ din corp și îndeplinește peste 500 de funcții. Cea mai importantă este detoxifierea, eliminarea toxinelor din organism.

Terapii regenerative articulare

Terapia de regenerare este utilizată pentru a vindeca pacienții afectați de leziuni ale părților moi, ale cartilajelor articulare, diverse boli degenerative, sindroame inflamatorii, traumatisme articulare sau musculare.

Terapii regenerative prin mișcare

ÎÎți dorești să-ți reiei funcția și mobilitatea unor părți ale corpului? Baza de recuperare Oxxygene oferă servicii medicale la cel mai înalt standard de calitate, iar personalul medical este instruit să asigure tratamente complexe, cu aparatură de ultimă generație.

Terapii regenerative transdermice

Sauna cu Ozon - Sistemul HOCATT™ Plus - reprezintă cel mai avansat dispozitiv transdermal descoperit până acum, dovedit știintific că stimulează simultan fiecare sistem al corpului, creând simfonia biologică supremă. Combină 10 tehnologii puternice perfect secvențiate pentru a pune corpul într-o stare de funcționalitate optimă.

Ozonoterapie

Metodă naturală de tratament cu efect antialgic (antidurere), antibacterian, antiviral și antiaging. Ozonoterapia este o metodă non-medicamentoasă de tratament, care folosește amestecul ozon-oxigen în tratarea unei game largi de afecțiuni. Tratamentul se stabilește ȋn urma cosultației la medicul specialist.