Proceduri

Autohemoterapia majoră cu ozon

Autohemoterapia majoră cu ozon este o metodă de administrare a unei combinații de oxigen și ozon în organism care determină o mulțime de beneficii.

I.V. Therapy cu Acidul
alfa-lipoic

Acidul alfa-lipoic are în primul rând un puternic efect antioxidant, alăturându-se cu succes celorlalte terapii regenerative din clinica noastră.

I.V. Therapy cu Cerebrolysin

Cerebrolysin face parte din terapiile regenerative de stimulare neuronală, acționând ca un factor de creștere (engl. Nerve growth factor, NGF).

I.M. Therapy cu Gerovital

Gerovitalul este un supliment eutrofic, cu acțiune regenerativă sistemică care are la bază ca substrat chimic procaina și care îmbunătăţeşte metabolismul cerebral în special.

Detox - Colonohidroterapia

Terapiile detox se referă la eliminarea din organism a substanțelor străine fie rezultate din alimentație, fie datorate fumatului sau inhalării de gaze toxice, radiații sau medicamente.

I.V. Therapy-Glutationul

Glutationul sau master antioxidant este cel mai puternic agent antioxidant si detoxifiant al corpului cu beneficii extraordinare în încetinirea procesului de îmbătrânire.

I.V. Therapy cu Vitamine

Vitaminoterapia face parte dintre terapiile intravenoase din cadrul clinicii noastre. Ele se realizează de către asistenții noștri medicali experimentați, sub directa îndrumare a medicilor specialiști.

Stimulare Magnetica Transcraniana TMS

Trateaza numeroase afectiuni cu terapie de stimulare magnetica transcraniana TMS la Clinica Oxxygene ❱