Despre noi

Pe parcursul celor peste 12 ani de activitate, experiența acumulată a constituit un impuls de a merge mai departe și de a oferi servicii medicale superioare

Misiunea Oxxygene a fost întotdeauna binele pacienților pe termen lung prin îmbunătățirea sănătății și întârzierea degradării, prin creșterea încrederii în sine și sentimentul de control.


Depinde de tine acum cum vei trai mai tarziu. Suntem singurii care putem avea grijă de noi!

 

„De-a lungul activității mele profesionale de peste 20 de ani în geriatrie,gerontologie și psihogeriatrie am observat oameni valoroși care și-au neglijat sănătatea în detrimentul carierei profesionale și atunci când au ajuns la noi era prea tarziu, boala fiind prea avansată.
Cu scopul de a-i ajuta, în anul 2008 am înființat spitalul Oxxygene. În acești ani am avut peste 10000 de pacienți.
Sentimentul că intervenția noastră este tardivă (modificările degenerative ale creierului erau ireversibile), m-au determinat să mergem mai departe și să dezvoltăm programe de prevenție, de identificare precoce a factorilor de risc (cum ar fi o banală hipertensiune arterială, o obezitate de cele mai multe ori neglijată, un diabet zaharat nediagnosticat, consum de alcool).
Așa s-au născut clinica antiaging Oxxygene  care promovează programe de regenerare neuronală, dar și a întregului organism  ce utilizează aparatura medicală performantă, de ultimă generație și terapii care au la bază medicina bazată pe dovezi.
Avem acum satisfacția că pacienți care puteau avea grave complicații în urma neglijării sănătății lor sunt fericiți că au controlul total asupra propriei vieți! „
Dr. Adrian Stănescu, CEO și Co-fondator Oxxygene

De ce să alegi Oxxygene pentru redarea sănătații, atât a corpului, cât și a sufletului?

Smarter, Younger, Wiser!

Echipa medicală

Dr. Adrian Stanescu- medic primar în specialitatea gerontologie si geriatrie, cu o experință de peste 20 ani in primul institut de gerontologie din lume și vorbim aici de Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan și peste 12 ani in primul spital privat de geriatrie și gerontologie din Romania, cu studii postuniversitare de perfecționare in Oxigeno-Ozonoterapie, Specializare in Stimulare magnetică transcraniană, Catedra Neurostiinte, Universitatea Maastricht, Londra,cu studii postuniversitare in Statele Unite programul RECODE – program de preventie si recuperare a sanatatii mentale.

Autor de literatură de specialitate medicala: Totul despre Alzheimer in  2015 si Hai sa traim mult si bine!  in  2018.

Membru al Societății Romane de Gerontologie si Geriatrie, al Societății Romane de Oxigen – Ozonoterapie, membru al Societății Române de Alzheimer.

Participă la Congresele Nationale de Geriatrie si Gerontologie cu participare internațională ca lector si chairman in fiecare an din anul 2012 pana in 2020. Participă la Conferința Natională Alzheimer-CNAlz ca lector,speaker si chairman, 2013 -2019.

   In anul 2008  a devenit cofondator al  spitalul Oxxygene, primul spital privat din România de geriatrie si gerontologie dedicat bolilor degenerative inclusiv demența Alzheimer, iar ulterior  Clinica antiaging Oxxygene  care promovează programe de regenerare neuronală, dar și a întregului organism.

 

Dr. Doina Caraman- medic specialist gerontologie si geriatrie, cu studii postuniversitare in Statele Unite programul RECODE – program de preventie si recuperare a sanatatii mentale , medicina specializată in regenerarea celulara și antiaging. De peste 15 ani mă ocup de tratamentele specializate in regenerarea articulară prin imbinarea metodelor fiziokinetoterapice cu cele mai noi metode de refacere a articulațiilor, cu studii postuniversitare de perfecționare in Oxigen – Ozonoterapie, membră  a Societății Române de Gerontologie si Geriatrie, a Societatii Române de Oxigen – Ozonoterapie.

 

Dr. Florentina Matei- medic primar gerontologie si geriatrie, cu o experință de peste 15 ani, cu studii postuniversitare de perfecționare in Oxigeno-Ozonoterapie, specializare in Stimulare magnetică transcraniană, Catedra Neurostiinte, Universitatea Maastricht și competență in ecografie generală.

Membră  a Societății Române de Gerontologie si Geriatrie, a Societății Romane de Oxigen – Ozonoterapie.

 

Dr. Irina Amolioaiei- medic specialist gerontologie si geriatrie, cu o experință de peste 5 ani cu studii postuniversitare de perfecționare in Oxigen-Ozonoterapie.

Membră  a Societății Române de Gerontologie si Geriatrie.

Oxxygene este un concept de viață, de prietenie și de sănătate pentru o calitate a vieții mai bună!

Oxxygene este marcă înregistrată la OSIM, în proprietatea Oxxygene Med Plus S.R.L., ce dezvoltă programe preventive, regenerative, dar și tratamente originale în domeniul geriatriei și antiaging în România.

 

Utilizarea acestor programe se poate face doar cu acordul nostru și în cadrul clinicilor noastre.