Despre noi

Experiența acumulată ȋn cei peste 15 ani de activitate este un impuls de a merge mai departe și de a oferi servicii medicale superioare.

+ 0
pacienți
+ 0
ani experiență
+ 0
terapii efectuate

Misiunea Oxxygene a fost întotdeauna binele pacientului, pe termen lung, prin îmbunătățirea stării de sănătate, întârzierea degradării celulare și prin creșterea încrederii în sine.

De ceea ce faci acum depinde cum vei trăi mai tarziu. Ești singura persoană care poate avea grijă de tine!

„De-a lungul activității mele profesionale de peste 25 de ani în geriatrie, gerontologie și psihogeriatrie, am observat oameni valoroși care și-au neglijat sănătatea în detrimentul carierei și atunci când au ajuns la mine, era prea tarziu, iar boala prea avansată.

Cu scopul de a-i ajuta, în anul 2008, am înființat spitalul Oxxygene. În acești ani, am avut peste 10.000 de pacienți.

Sentimentul că intervenția medicală este tardivă m-a determinat să dezvolt programe de prevenție, de identificare precoce a factorilor de risc (cum ar fi o banală hipertensiune arterială, o obezitate de cele mai multe ori neglijată, un diabet zaharat nediagnosticat sau consumul de alcool).

Așa s-a născut clinica antiaging Oxxygene, care promovează programe de regenerare neuronală, dar și a întregului organism, ce utilizează aparatură medicală performantă, de ultimă generație, și terapii care au la bază medicina bazată pe dovezi.

Am, acum, satisfacția că pacienți care puteau avea grave complicații în urma neglijării sănătății lor sunt fericiți că au controlul total asupra propriei vieți!”

Dr. Adrian Stănescu, CEO și Co-fondator Oxxygene

De ce să alegi Oxxygene pentru redarea sănătații, atât a corpului, cât și a sufletului?

Smarter, Younger, Wiser!

Oxxygene este un concept pentru o calitate mai bună a vieții.

Oxxygene este marcă înregistrată la OSIM, în proprietatea Oxxygene Med Plus S.R.L., ce dezvoltă programe preventive, regenerative, dar și tratamente originale în domeniul geriatriei și antiaging, în România.

Utilizarea acestor programe se poate face doar cu acordul nostru și în cadrul clinicilor noastre