Antiaging Revival by Oxxygene

Smarter, wiser, younger!

Medicul viitorului nu va da niciun medicament, ci va interesa pacienții săi în îngrijirea corpului uman, într-o dietă adecvată și în cautarea  cauzelor și prevenirea bolilor.

Thomas A. Edison (inventator 1847-1931)

 

Timp de peste cincisprezece ani, Oxxygene a adus tehnologii inovatoare și cele mai noi terapii in gerontologia românească.   Prin redefinirea gândirii convenționale, depășind rând pe rând dogmele privind îmbătrânirea și lansând in România programe și produse de vârf din cercetarea slowaging mondială, prin

Antiaging Revival by Oxxygene

ne ajutăm clienții să promoveze și să optimizeze proactiv durata sănătății lor ca o componentă a unei vieți cât mai lungi!

 

Serviciile Antiaging Revival by Oxxygene

Consultația antiaging

Consult si examinare din partea unui medic specialist gerontolog cu experiență. Lasă-ne să te ajutăm să iti crești longevitatea! O viață lungă, sănătoasă și activă este ceea ce doar visăm cei mai mulți dintre noi, dar nu facem nimic pentru asta.

Investigațiile antiaging

Nu doar te scanăm, ci te ajutăm să înțelegi rezultatele, să construiesti o imagine compusă a stării tale si să elaborăm împreună o strategie de sănătate pe termen lung.

Terapiile regenerative

În urma stabilirii vârstei biologice, medicul specialist gerontolog stabilește ce terapii regenerative sunt adecvate, în cadrul unui plan terapeutic individual. Terapiile pot fi sistemice (se referă la ȋntregul organism) sau specifice (neuronale, hepatice, articulare etc.)

O stare bună de sănatate se menține prin prevenție!

Prevenția este noua direcție în medicină, iar noi, la Clinica Oxxygene, punem acest concept ȋn practică.

Antiaging Revival by Oxxygene este un program pentru menținerea sănătății și limitarea impactului bolii de a lungul vieții, prin personalizare și prevenție. Ȋncurajăm pacienții să vină la noi înainte de apariția simptomelor, pentru a detecta din timp orice anomalie și pentru a dobândi o bună imunitate.

Programul Antiaging Revival are la bază analiza profundă a cauzelor de degradare și utilizează terapii regenerative pentru încetinirea proceselor de îmbătrânire și prevenția bolilor legate de vârstă. Cu cât intervenim mai repede, cu atât avem rezulate mai bune!

Să fim proactivi și nu reactivi ȋn ceea ce privește sănătatea noastră!

Niciodată nu este prea târziu să începi călătoria către o sănătate bună. Începe chiar de astăzi!

Dr. Adrian Stănescu CEO & Cofondator Oxxygene

Depinde de tine acum cum vei trăi mai tărziu!

Putem să fim cu adevărat mai tineri? Putem face ceva pentru ca viaţa noastră să fie mai bună, mai plăcută la vârste  înaintate?”

Hai să trăim mult și bine – Autor Dr. Adrian Stănescu.

Pentru cine este  Oxxygene Antiaging ?

  • pentru oricine are o atitudine pozitivă față de sănătatea sa;
  • pentru persoanele care simt că sănătatea, corpul și stilul de viață pot fi în controlul lor;
  • pentru persoanele care doresc să știe cum funcționează organismul lor și cum le influențează aceasta starea de bine și modul de a trăi;
  • pentru cei care recunosc că sănătatea lor este la fel de individuală ca și ei;
  • pentru cei care vor să trăiască bine viața.
  • Fiecare acțiune pe care o facem acum, ne va ajuta mai tărziu.
  • Suntem singurii care putem avea grijă de noi.

De ce să ne alegi?

I feel wiser but younger!

Credem în medicină ca știință
Credem în progres și inovație, în tehnologia viitorului, credem în grija profundă față de oameni. Credem că starea de bine vine din interior, prin îmbunătățirea sănătății și a aspectului fizic.
Credem în puterea fericirii în urma unui tratament reușit.
Împreună cu tine suntem o Echipă dedicată sănătății tale !
Clinica Oxxygene este mai mult decât o clinică medicală, este locul în care experiența unică a pacientilor nostri reprezintă idealul echipei în fiecare zi.
Cadre medicale specializate
Medicii noștri specializați în regenerare și prevenție, printr-o abordare holistică, sunt alături de pacienți pentru a se bucura de o viață sănătoasă.

O vizită la Oxxygene nu îți asigură doar servicii de excelență și tehnologii de ultimă generație, ci și o experiență deosebită, ȋntr-o atmosferă caldă și primitoare.

Prima vizită

Prima vizită la Oxxygene este mai mult decât o consultație medicală.

Este o experiența unică, centrată pe sănătatea și starea ta de bine.

Legătura stabilită între pacient și medicul coordonator este esențială și reprezintă bazele unei relații pe termen lung, ce are ca unic scop obținerea celei mai frumoase versiuni a pacientului.

Cu ajutorul Revival Antiaging by Oxxygene îți îmbunătățești starea de sănătate, te simți mai tânăr și arăți mai bine, îți crești ȋncrederea în tine și te bucuri de viață!

 

 Clinica Oxxygene este clinică parteneră   Allianz Țiriac.

Pacienții ne recomandă!

Claudia Pavel
Claudia Pavel
Read More
Atât eu cât și sora mea facem terapiile cu ozon și suntem foarte mulțumite și încântate de rezultate. Staff-ul este extraordinar, serviciile sunt ireproșabile. Recomand cu toată dragostea! Multumesc Clinicii Oxxygene!
Alex Moldovan
Read More
Am vârsta de 49 de ani, o viață nu tocmai ordonată și o muncă suficient de stresantă. La recomandarea unor prieteni am început tratamentul cu autohemoterapie (ozonoterapie) sperând că voi putea diminua din stresul cotidian. Pot spune că imediat după prima ședință am simțit diferențe considerabile în ceea ce privește tonusul atât fizic, cât și psihic și observând aceste efecte benefice am decis să continui, la această oră având deja 5 sedințe efectuate. Rezultatele sunt incredibile! Totodată au dispărut aproape în totalitate și durerile articulare pe care le aveam în trecut, mă pot concentra cu mult mai bine și am un tonus de invidiat.
Lavyy LSM
Read More
Recomand cu toată încrederea! Servicii medicale de înaltă ținută profesională! Medici și personal medical de excepție!
Alex Nicolae
Read More
De nota 10! Profesionisti! Dl. Stănescu este un doctor răbdător, explică în detaliu, calm și plăcut. De altfel, toți cei care lucrează în clinică sunt foarte amabili.
Sanda Costache
Read More
Respect pentru profesionalismul și solicitudinea întregului personal medical.
Alexandra Postolache
Read More
Foarte mulțumiți de serviciile oferite! Domnișoara de la recepție foarte amabilă și drăguță, ne-a ajutat cu tot ce am avut nevoie!
Emanuel Strinu
Read More
Sunt foarte mulțumit de serviciile lor! Recomand!
Nicoleta Schveninger
Nicoleta Schveninger
Read More
Recomand această Clinică, încercați-o!
Previous
Next

E ușor să iei legătura cu noi!

Întrebări frecvente

Ȋmbătrânirea este rezultatul entropiei, adică a efectului trecerii timpului la nivelul materiei organice și anorganice din organismele vii.

Ȋmbătrânirea este un proces fiziologic până la un punct, și dacă nu se asociază cu patologii degenerative de vârstă (osteoartroza, demența, osteoporoza, cataracta etc.) evoluează lent, aproape insesizabil pentru noi, care ne vedem ȋn fiecare zi în oglindă și ni se pare că nu ne-am schimbat de o bună perioadă de timp. Cineva care nu ne-a mai văzut de câțiva ani și ne vede ȋntâmplător poate spune:

-Vai ce a ȋmbătrânit dr. Stănescu.

Ȋmbătrânirea este suma ȋmbătrânirii țesuturilor și celulelor noastre. Dacă celulele noastre nu ar ȋmbătrâni, noi am rămâne tineri.

Există numeroase teorii ale ȋmbătrânirii. Printre care cele mai importante sunt cele ale acumulării de radicali liberi la nivel celular, dar și afectarea materialului genetic odată cu trecerea timpului, la nivelul ADN-ului, a degradării telomerelor sau a modificării secvențelor de nucleotide.

Pentru a ȋnțelege ce ȋnseamnă genetica umană, iată doar cateva date. Ȋn fiecare celulă cu nucleu din organismul nostru (și sunt mii de miliarde de astfel de celule) se găsesc 46 de cromozomi. Ȋn fiecare dintre ei, se găsește materialul genetic care dictează structura și funcțiile noastre ca ființe, sub forma unei structuri din două lanțuri ADN cu o lungime de peste 2 metri, care arată ca o scară răsucită, ale cărei trepte sunt constituite din structuri de tip metil. ADN-ul dintr-o celulă este constituit din peste 30.000 de gene ȋn care se găsesc secvențele de nucleotide la care făceam referire mai devreme. Aici se produc mutațiile genetice, care atunci când sunt incomplete, pot duce la celule degenerate, ȋmbătrânite, iar atunci când sunt mai importante pot duce până la transformarea prin diviziune ȋn celule canceroase.

Pe de altă parte, este o teorie a degradării telomerelor. Telomerele sunt capetele lanțurilor de ADN care, cu fiecare diviziune celulară, se scurtează și astfel ȋși pierd din materialul genetic inițial și apar celule modificate, ȋmbătrânite, cu o capacitate din ce ȋn ce mai redusă de diviziune.

Tot la nivelul ADN-ului, de data aceasta la nivelul histonelor, proteine pe care se ȋnfășoară materialul genetic pentru a ȋncăpea ȋntr-un nucleu cu diametrul de un micron (a mia parte dintr-un milimetru), acționează și factorii externi, așa numiții factori epigenetici, ce determină modificarea caracterelor noastre (și apariția unor boli), fără a modifica genele ȋn sine.

Astfel, modificările care apar de-a lungul vieții se datorează ȋn proporție de 30% geneticii și 70% factorilor externi, cum ar fi razele UV, pesticidele, gudroanele și alți compuși toxici din țigară sau din alimentația modernă.

Teoria fragilității vasculare condiționată metabolic și hemodinamic a fost propusă de dr. Adrian Stănescu ȋn cartea ,,Hai să trăim mult și bine!” și se referă la afectarea vaselor mici prin blocarea lor, odată cu trecerea timpului, și infarctizarea, moartea celulelor ce sunt irigate de aceste celule, determinând secundar scăderea funcționalității organismului și scăderea rezervei funcționale – adică a capacității de adaptare la un mediul extern. Dintre factorii vasculari enumerăm hipertensiunea arterială, hipercolesterolemia, diabetul zaharat și chiar obezitatea.

Nu trebuie uitată alimentația defectuoasă, consumul excesiv de dulciuri, care determină formarea de compuși glicați care se depun pe vasele de sânge și determină, ca și placa de aterom, obstrucția acestora.

Nu ȋn ultimul rând, stresul, care prin creșterea hormonilor de stres, a adrenalinei și cortizolului ȋmbătrânesc organismul și afectează diferite organe, cum ar fi inima și creierul, dar duc și la scăderea imunității și creșterea riscului de a face cancer.

Ȋnțelegând aceste mecanisme ale ȋmbătrânirii celulare știm și ce trebuie să facem pentru a contracara efectele ȋmbătrânirii organismului.

Ȋmbătrânirea apare ȋncă de dinainte de a ne naște, ȋn viața intrauterină.

Procesele vizibile de degradare celulară apar pe la vârsta de 30 de ani, odată cu apariția ridurilor și a primelor fire de păr alb. Procesele degenerative depășesc procesele regenerative ȋn jurul vârstei de 60 de ani. Se consideră ca limită (arbitrară) a bătrâneții vârsta de 65 de ani.

Astfel, inițierea terapiilor antiaging se recomandă ȋncă de la 30-35 ani.

 

Se referă la regenerarea la nivelul ȋntregului organism, prin acțiune intrinsecă la nivelul tuturor celulelor din organism. Cele mai eficiente terapii antioxidante sunt:

  • oxigen-ozonoterapia sistemică
  • perfuziile cu glutation și/sau vitamina C

Alături de terapiile antioxidante, pot fi utilizate:

  • terapiile de reparare la nivel mitocondrial prin administrarea de coenzimă Q10
  • terapia de reparație genetică prin administrare de telomerază, dar și nicotinamida adenin-dinucleotid care poate îmbunătăți multe elemente ale îmbătrânirii, inclusiv creșterea în greutate asociată vârstei, activitate fizică sporită, capacitatea îmbunătățită a organismului de a prelucra carbohidrații și grăsimile și funcția ochilor îmbunătățită
  • terapia eutrofică de reparatie la nivelul metabolismului celular, dintre care binecunoscutul și mereu tânărul Gerovital.

Nu există simptome care să direcționeze către aceste terapii. Pur și simplu vorbim despre prevenția și ȋncetinirea unor procese inevitabile, pe care odată cu trecerea timpului toți le experimentăm. Așa cum spuneam, de pe la vârsta de 30-35 de ani, trebuie să ȋncepem să luăm măsuri pentru ȋncetinirea ȋmbătrânirii, pentru ȋmbunătățirea regenerării atât sistemice, de care am vorbit mai sus, dar și la nivelul anumitor organe și țesuturi. Aici vorbim, de exemplu, despre creier, despre neuroni, prin administrarea unor perfuzii cu nerve growth factor sau a plasmei ȋmbogățite cu trombocite, administrate acolo unde vrem să revitalizăm țesuturi, cum ar fi la nivelul genunchilor. Toate aceste terapii se efectuează ȋn clinica noastră cu mult succes, unele dintre ele fiind implementate de peste 10 ani. De asemenea, stimularea magnetică transcraniană (TMS), care a fost introdusă ca o premieră ȋn clinica Oxxygene pentru regenerarea și ȋmbunătățirea metabolismului neuronal, se bucură de un mare succes.

Terapiile nu au efecte secundare adverse, au doar efecte de regenerare și de ȋncetinire a proceselor de ȋmbătrânire.

Ȋmbunătățirea vitalității și a energiei, a capacității de adaptare atât la efortul fizic, cât și intelectual, rezistența crescută la bolile infecțioase, prin creșterea imunității și scăderii inflamației. Pur și simplu persoana respectivă se simte mai tânără.

La Congresul Mondial Antiaging din 2016, au fost unanim acceptate, ca metode de ȋncetinire a ȋmbătrânirii, regimul hipocaloric (așa numita restricție calorică) și exercițiul fizic efectuat constant și moderat.

Alimentația de tip mediteranean și intermittent fasting augmentează terapia hipocalorică. David Sinclair, un mare gerontolog australian, spune că atunci cand mâncăm trebuie să nu fim sătui la finalul mesei. Ȋn cartea ,,Hai să trăim mult și bine!” există un capitol ȋntreg denumit Rețete și secrete de viață lungă și sănătoasă, ȋn care detaliez cum putem avea o alimentație de tip antiaging/slowaging fără să ne ȋnfometăm și mâncând preparate delicioase și uneori, chiar dacă mai rar, alimente aparent interzise.

Deja, prin experimente pe șoareci, s-a reușit reversarea proceselor de ȋmbătrânire. Acționând la nivelul grupărilor metil din structura ADN-ului, ceasul biologic nu numai că a fost oprit, ci a fost chiar dat inapoi.