Ce ne face speciali

+ 0
pacienți
+ 0
ani experiență
+ 0
terapii efectuate

La Antiaging Revival by Oxxygene avem un scop clar - să ajutam oamenii sa dețină controlul asupra sănătății și a inteligenței lor!

Managementul pentru sănătate se bazează pe date științifice reale – cunoștințe personalizate care ne permit să înțelegem cum funcționează corpul și mintea noastră.

Avem credința că viața este pentru a trăi bine și că sănătatea este un factor cheie în acest sens. Stim că poate fi dificil să înțelegem exact ce trebuie făcut pentru a rămâne sănătoși și energici pe măsură ce îmbătrânim.

De aceea, este important să combinăm cele mai noi abordari din știința medicală proactivă, cu cele mai avansate tehnologii disponibile și experți în domeniul sănătății cu cea mai înaltă pregătire pentru a asigura clienților noștri cele mai inovatoare și eficiente servicii în domeniu.

Avem credința că multe dintre probleme de sănătate care apar - inclusiv unele dintre efectele deteriorărilor îmbătrânirii - sunt complet reversibile

Medicina, până acum ceva timp, s-a concentrat mai mult pe abordarea simptomelor bolilor, decât pe găsirea cauzei lor. Pe măsură ce practica clinică s-a mutat din ce în ce mai mult în specialități si subspecialități, s-a pierdut din vedere omul ca un întreg.

Că bolile nu apar fără nicio explicație și că există cel puțin un motiv pe care trebuie să îl căutăm, să îl înțelegem și apoi să îl combatem. Și că ar trebui să recunoaștem și rolul minții noastre, de cele mai multe ori subconștient, în cauzele și rezolvarea problemelor de sănătate.

Această abordare holistică, prin evaluarea complexă atât a trupului, cât și a minții ne face speciali.

Avand aceste  cunoștințe, o perspectivă individuală profundă și o îndrumare specializată (medici cu background universitar și/sau supraspecializari internaționale), credem că putem ajuta oamenii să își atingă maximul de sănătate, în cadrul alegerilor de viață pe care le fac.

Să trăiești viața bine! Să fii mereu energic ca la 23 de ani!

Să poți participa la toate evenimentele și momentele importante ale vieții alături de familia și prietenii tăi, fără să te gândești la durere, boală, oboseală.   

Terapiile regenerative îți revigorează corpul din interior și îți conferă energia de care ai nevoie pentru a te bucura de viață!