Pachet pentru ea – energie si stralucire

Adrian Stănescu

Adrian Stănescu

Informații revizuite medical de Dr. Adrian Stanescu, medic primar în specialitatea gerontologie si geriatrie la Clinica Oxxygene.
Cuprins

PROGRAMEAZA-TE ACUM!

Vrei să beneficiezi de una dintre procedurile realizate în clinica noastră, dar nu știi concret de ce anume ai nevoie? Lasă totul în seama noastră. Consultanții noștri te vor ghida înspre specializarea potrivită ție, în funcție de necesitățile tale. Scrie-ne câteva informații despre tine și te contactăm noi, cât mai curând posibil.

Vrei să te răsfeți de sărbători!? 🤩 Am pregătit un pachet special pentru tine, care te va ajuta să fii în cea mai bună formă! 💁🏼‍♀️

 

❄️ Sărbătorile de iarnă sunt momente magice în care ne dorim să arătăm și să ne simțim cât mai bine. Știm că ai grijă de cei din jurul tău, dar acum este timpul să ai grijă și de tine! ❤️

 

Alege pachetul nostru ce conține tratamente perfuzabile cu Glutation și Coenzima Q10, pentru o doză binemeritată de răsfăț și grijă pentru corpul tău!

 

✅ Glutationul îți va curăța organismul tău de toxine, îți va reda strălucirea pielii și îți va oferi un boost de energie, iar Coenzima Q10, cunoscută și sub numele de “elixirul tineretii”, te va ajuta să-ți menții inima sănătoasă și pielea radiantă!

 

👉🏻 Rezervă acum pachetul “Detoxifiere și Revitalizare” în Clinica Oxxygene și fii pregătită să strălucești  la pretul de 300 lei!

 

 

Te așteptăm la clinica din Bucuresti, Sector 4

Te așteptăm la clinica din Otopeni.

Vreau să mă programez

 Adrian Stanescu

Adrian Stanescu

Informații revizuite medical de Dr.Adrian Stanescu, medic primar gerontologie si geriatrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să mă programez

Articole recente

Programează-te!

Vreau să mă programez

Call Now Button